"Someday we will find what we are looking for
or maybe we won't
maybe we will find something much greater than that."
Unknown

fashion/editorial

portret

lovers

bruiloften

categoriën

Dmitar & Hilke

“I choose you, and I’ll chose you, over and over and over.
Without pause, without a doubt, in a heartbeat.
I’ll keep choosing you.”

– Unknown Author


Zij droomde altijd al van een bruiloft in het buitenland, maar had zich daar niet op vast gepind. Totdat zij hem ontmoette. De keuze was al snel gemaakt en beiden waren ze het erover eens, we gaan onze liefde vieren in zijn thuisland: Kroatië. A dream come true.

Zij leerden elkaar kennen via het werk. Het was liefde op het eerste gezicht en zij besloten niet te lang te wachten met trouwen. Hij ging op zijn knieën en zo stapten zij een jaar later in het huwelijksbootje in het prachtige Opatija, Kroatië. Een intieme bruiloft op een idyllische plek aan de Adriatische kust. Kraakhelder water, 19e eeuwse villa’s, exotische tuinen. Een perfecte plek om de liefde te bezegelen.

Het was een relaxte, zonnige en mooie dag! Een prachtige eerste ontmoeting bovenop een berg met een adembenemend uitzicht. Een fotoshoot langs de kustlijn van Kroatië waar het water glinsterde in de zon en de golven zachtjes tegen de grijze kiezels spoelden. Een intieme ceremonie en een trotse vader die zijn dochter naar de aanstaande bruidegom bracht. Het jawoord en een kus die de liefde bezegelde. Bloemblaadjes en confetti en champagne om te proosten. Een romantisch diner bij kaarslicht met live muziek. En geloften die werden uitgesproken tijdens zonsondergang. Enkel en alleen met het bruidspaar samen. Een intiem, emotioneel en persoonlijk momentje. Kortom, een dag om niet te vergeten!


Wanneer je gaat trouwen is er een hoop te regelen voor die ene dag. Je kiest een datum, je bloemen, locatie, een trouwkaart, trouwringen, jurk, pak, schoenen, fotograaf, videograaf en ga zo maar door. Een super leuke tijd om daarmee bezig te zijn. Want jullie bruiloft wordt een heuglijke dag. Een dag, en misschien wel de enige dag, waarbij de belangrijkste personen in je leven aanwezig zullen zijn. Dit besef vind ik altijd zo bijzonder! Het is een blije dag. Iedereen heeft zich mooi aangekleed en ziet er net als jullie zo ontzettend naar uit!

Maar een bruiloft plannen in het buitenland kan ook een uitdaging zijn. Niet alles gaat zoals gepland: “Achteraf gezien zou ik wel dingen anders gedaan hebben, zoals de ceremonie bijvoorbeeld. Die vond ik een beetje saai aangekleed. We hadden iemand ingehuurd die dat voor ons zou realiseren alleen die haakte op het laatste moment af dus toen moesten we zelf dingen gaan regelen. Dat was best even pittig vooral omdat ik er weinig mensen kende. Ik zou dan ook als tip willen geven aan bruidsparen dat ze qua voorbereidingen altijd flexibel moeten blijven, er gaat namelijk altijd wel wat anders dan hoe je je iets ingebeeld of verwacht had. Dus pin jezelf niet zo vast op bepaalde onbelangrijke dingen.”


Nu, een jaar later zijn ze een dochtertje rijker met de exotische naam: Isadora.
Lieve Dmitar & Hilke, dank voor jullie vertrouwen! Dank dat ik jullie dag mocht documenteren en jullie herinneringen mocht vastleggen. Herinneringen moet om nooit te vergeten en om straks weer aan jullie dochtertje door te geven. Jullie zijn een mooi en warm stel en ik wens jullie alle liefde en vreugde toe in jullie leven samen als gezin!

Fotografie: Renske Meinema Fotografie | Videography: @chapter20film | Trouwlocatie: Hotel Milenij | MUHA: Valerij en de moeder van de bruid | Trouwjurk: Speksnijder BruidsmodePronovias | Bloemen: 4Suze Barendrecht | Trouwringen: Hestermann & Sohn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

top

copyright © 2024 | renske meinema Fotografie | KVK - 57090211 | gevestigd in ZWOLLE, nederland
trouwfotograaf, portretfotograaf en documentaire fotograaf