Koen & Laura

We kunnen haast niet uitleggen hoe blij en dankbaar we zijn met de foto's. Nog veel mooier dan we ooit hadden durven denken! Renske is heel getalenteerd en super fijn om erbij te hebben. Ze is lief, open, gezellig en straalt warmte uit. Dat maakt het heel prettig en fijn om samen te werken. Renske heeft ook zoveel mooie momenten vastgelegd waarbij we niet eens door hadden dat ze er was. Ze heeft oog voor detail en voor momenten die onmisbaar zijn als herinnering! We kunnen je niet genoeg bedanken lieve Renske. 

"Ze heeft oog voor detail en voor momenten die onmisbaar zijn als herinnering!" 

1 / 4

Nargis

Mijn shoot met Renske was onwijs fijn. We hebben een hele relaxte middag/avond gehad. De hele shoot verliep gezellig en heel natuurlijk. Dat komt ook door de fijne persoonlijkheid en interesse in mensen die Renske heeft. Ik vond het leuk om te merken hoe Renske open stond voor het verhaal achter mijn kledij, ondanks het feit dat ze er nog niet bekend mee was. Door naar mij te luisteren wist ze haar eigen input erin te verwerken. De foto's zijn prachtig geworden. Allemaal. Het was fijn werken met Renske!

"De hele shoot verliep gezellig en heel natuurlijk"

2 / 4

Meike

Onwijs blij ben ik met de waanzinnige foto’s van Renske, ze heeft me zo puur en mooi vastgelegd! Het hielp ook dat we op ons lievelingseiland Terschelling waren en er een prachtige setting in de natuur was tijdens golden hour. Naast dat Renske één van de meest geweldige fotografen is die ik ken, is ze ook onwijs lief en empatisch en voelde ik me meteen bij haar op m’n gemak!

"Ze heeft me zo puur en mooi vastgelegd!"

3 / 4

Nick Lynch & Edwin oudshoorn

Elke keer dat wij samenwerken met Renske is het een genot. Ze is een lief en bescheiden persoon met een fantastisch oog voor beeld & deatail. Zij laat mensen tot rust komen tijdens de fotoshoots. Backstage bij onze shows is zij bijna onzichtbaar, een fly on the wall. Ze weet met een perfect gevoel voor timing het juiste moment vast te leggen. Naast dit alles is zij gewoon iemand die je er dolgraag bij wilt hebben.

"Zij laat mensen tot rust komen tijdens de fotoshoot"

4 / 4

@renskemeinema

top

 © renske meinema | fotograaf | gevestigd in ZWOLLE, nederland
All rights reserved, 2022 / privacyverklaring