"My goal in life is to make you happy and tell your story to the world."

klik hier voor meer informatie

FASHION, EDITORIAL & backstage

TIJDLOZE & STORYTELLING
trouwfotografie

portretten
ode aan de vrouw

klik hier voor meer informatie

klik hier voor meer informatie

Mijn stijl kan ik het beste omschrijven als puur, verhalend, dromerig en intiem. Het vastleggen van connecties tussen mensen en emoties met oog voor detail, is wat ik het liefste doe. Licht en compositie zijn twee belangrijke elementen in mijn fotografie. Dit zie je terug in de beelden die ik vastleg.

Voor mij is het super belangrijk en fijn dat je een klik voelt met mijn stijl. Het moet je aanspreken en bij je passen. Maar ook een persoonlijke klik vind ik super belangrijk.

Ik bied verschillende pakketten en mogelijkheden aan. Mijn tarieven starten vanaf 2695 voor 6 uur fotografie. Hebben jullie interesse en zijn jullie benieuwd naar de mogelijkheden? Trouwen jullie in het buitenland? Leuk! Hiervoor hanteer ik andere tarieven. Vul het contactformulier in of stuur mij een mailtje naar info@renskemeinema.com en ik stuur je mijn uitgebreide brochure toe met alle informatie!


vanaf 2695

Bruiloften

Unieke & artistieke foto’s van jezelf. Voor social media, je website of persoonlijk gebruik, omdat je blij mag zijn met jezelf. Ik wil je graag ontmoeten en je verhaal horen. We plannen een moment dat voor beiden past en overleggen de wensen en mogelijkheden.

Ode aan de vrouw

De vrouw vind ik prachtig, krachtig en bijzonder! Laat mij jou fotograferen op bijzondere en unieke momenten: tijdens je zwangerschap, als moeder samen met je kindje(s) of gewoon jou als vrouw, omdat je prachtig bent! Laat mij jouw essentie en authentieke persoon vastleggen op mijn unieke manier. De shoot is ontspannen en relaxed op een locatie in overleg. Laten we samen iets creëren waar we trots op mogen zijn. 

vanaf 497

portretten

Tarieven zijn incl. btw & excl. reiskosten á 0,40t per km.

Opdrachten die ik fantastisch vind en dicht bij mijn hart liggen: Documentair, Duurzame Fashion & Editorial. Verhalend fotograferen en mooie beelden maken. Heb jij een verhaal te vertellen of een mooie missie die je met anderen wilt delen? Laat mij daar onderdeel van zijn! 

prijs op aanvraag

Fashion, Editorial & Backstage

Renske heeft prachtige portretten van mij gemaakt. Tijdens de shoot hing er een super ontspannen sfeer. Dit komt zeker ten goede van de foto's. In de foto's herkende ik mijzelf echt zoals ik ben.
Naast dat ze prachtige foto's heeft geleverd is Renske ook een heel fijn persoon om om je heen te hebben!

Roosmarijn

Portfolio

"In de foto's herkende ik mijzelf echt zoals ik ben"

Mooie Woorden

"Renske heeft echt prachtig het verhaal verteld van onze bruiloft, met veel oog voor detail en mooie beelden van onze lievelingsmensen. Als we door ons fotoboek heen bladeren voelt het net alsof we de dag herbeleven en zijn we steeds weer verrast door de mooie beelden van de dag. Zeker de investering waard!" 

Kester & Charlotte

"Zeker De Investering Waard!"

top

copyright © 2024 | renske meinema Fotografie | KVK - 57090211 | gevestigd in ZWOLLE, nederland
trouwfotograaf, portretfotograaf en documentaire fotograaf