‘Wij hadden ons geen betere keus kunnen voorstellen wat betreft de fotografie van ons huwelijk. Renske is een fijn persoon waar we ons goed bij voelden om ook de kleinste en kwetsbare momenten mee te delen op onze dag. De manier waarop ze alles heeft vastgelegd ontroerd ons nog steeds wanneer wij door de beelden heen gaan. Het is voor ons van onschatbare waarde.’
Bram & Judith

Een intieme loveshoot van jou en je geliefde. Een ongedwongen reportage opeen mooie plek. Jullie hoeven niet te poseren of fotogeniek te zijn.
Let me do my magic & trust me!

vanaf 467

loveshoots

Tarieven zijn incl. btw & excl. reiskosten á 0,40t per km.

De vrouw vind ik prachtig, krachtig en bijzonder! Laat mij jouw fotograferen op bijzondere en unieke momenten: als je zwangerschap of je moederschap samen met je kindje(s) of gewoon jouw als vrouw omdat je prachtig bent.  Laat mij jou essentie en authentieke persoon vastleggen op mijn unieke manier. 
De shoot is ontspannen en relaxed op een locatie in overleg. Laten we samen iets creëren waar we trots op mogen zijn. 

vanaf 467

ode aan de vrouw

Tarieven zijn incl. btw & excl. reiskosten á 0,40t per km.

Unieke & artistieke foto’s van jezelf. Voor social media, je website of persoonlijk gebruik omdat je blij mag zijn met jezelf. Ik wil je graag ontmoeten en je verhaal horen. We plannen een moment die voor beiden past en overleggen de wensen en mogelijkheden.

vanaf 467

portret fotografie

Tarieven zijn incl. btw & excl. reiskosten á 0,40t per km.

Mijn stijl kan ik het beste omschrijven als puur, verhalend, dromerig, intiem. Het vastleggen van connecties tussen mensen, emoties en met oog voor detail. Licht en compositie zijn twee belangrijke elementen in mijn fotografie. Dit zie je terug in de beelden die ik vastleg.

Voor mij is het super belangrijk en fijn dat je een klik voelt met mijn stijl. Het moet je aanspreken en bij je passen. Maar ook een persoonlijke klik vind ik super belangrijk.

Ik bied verschillende pakketten en mogelijkheden aan. Mijn tarieven starten vanaf 2295 voor 6 uur fotografie. Hebben jullie interesse en zijn jullie benieuwd naar de mogelijkheden? Vul het contactformulier in of stuur mij een mailtje naar info@renskemeinema.com en ik stuur je mijn uitgebreide brochure toe met alle informatie!

vanaf 2295

Bruiloften

Tarieven zijn incl. btw & excl. reiskosten á 0,40t per km.

Opdrachten die ik fantastisch vind en dicht bij mijn hart liggen. Documentair, Duurzame Fashion & Editorial. Verhalend fotograferen en mooie beelden maken. Heb jij een verhaal te vertellen of een mooie missie die je met anderen wilt delen? Laat mij daar onderdeel van zijn! 

prijs op aanvraag

Fashion, Editorial & documentair

Tarieven zijn excl. btw & excl. reiskosten á 0,40t per km.

top

 © renske meinema | fotograaf | gevestigd in ZWOLLE, nederland
All rights reserved, 2022 / privacyverklaring