‘Wij hadden ons geen betere keus kunnen voorstellen wat betreft de fotografie van ons huwelijk. Renske is een fijn persoon waar we ons goed bij voelden om ook de kleinste en kwetsbare momenten mee te delen op onze dag. De manier waarop ze alles heeft vastgelegd ontroerd ons nog steeds wanneer wij door de beelden heen gaan. Het is voor ons van onschatbare waarde.’

Bram & Judith

Een intieme loveshoot van jou en je geliefde. Een ongedwongen reportage op een mooie plek. Jullie hoeven niet te poseren of fotogeniek te zijn.
Let me do my magic & trust me!

vanaf 467

loveshoots

Tarieven zijn incl. btw & excl. reiskosten á 0,40t per km.

De vrouw vind ik prachtig, krachtig en bijzonder! Laat mij jou fotograferen op bijzondere en unieke momenten: tijdens je zwangerschap, als moeder samen met je kindje(s) of gewoon jou als vrouw, omdat je prachtig bent! Laat mij jouw essentie en authentieke persoon vastleggen op mijn unieke manier. De shoot is ontspannen en relaxed op een locatie in overleg. Laten we samen iets creëren waar we trots op mogen zijn. 

vanaf 467

ode aan de vrouw

Tarieven zijn incl. btw & excl. reiskosten á 0,40t per km.

Unieke & artistieke foto’s van jezelf. Voor social media, je website of persoonlijk gebruik, omdat je blij mag zijn met jezelf. Ik wil je graag ontmoeten en je verhaal horen. We plannen een moment dat voor beiden past en overleggen de wensen en mogelijkheden.

vanaf 467

portretfotografie

Tarieven zijn incl. btw & excl. reiskosten á 0,40t per km.

Mijn stijl kan ik het beste omschrijven als puur, verhalend, dromerig en intiem. Het vastleggen van connecties tussen mensen en emoties met oog voor detail, is wat ik het liefste doe. Licht en compositie zijn twee belangrijke elementen in mijn fotografie. Dit zie je terug in de beelden die ik vastleg.

Voor mij is het super belangrijk en fijn dat je een klik voelt met mijn stijl. Het moet je aanspreken en bij je passen. Maar ook een persoonlijke klik vind ik super belangrijk.

Ik bied verschillende pakketten en mogelijkheden aan. Mijn tarieven starten vanaf 2495 voor 6 uur fotografie. Hebben jullie interesse en zijn jullie benieuwd naar de mogelijkheden? Vul het contactformulier in of stuur mij een mailtje naar info@renskemeinema.com en ik stuur je mijn uitgebreide brochure toe met alle informatie!

vanaf 2495

Bruiloften

Opdrachten die ik fantastisch vind en dicht bij mijn hart liggen: Documentair, Duurzame Fashion & Editorial. Verhalend fotograferen en mooie beelden maken. Heb jij een verhaal te vertellen of een mooie missie die je met anderen wilt delen? Laat mij daar onderdeel van zijn! 

prijs op aanvraag

Fashion, Editorial & documentair

"Ik kwam bij Renske terecht via mijn zusje die ook fotograaf is. Het voelde meteen vertrouwd en ze stelde mij erg op mijn gemak. Voor de shoot, maar ook tijdens de shoot. De creativiteit van Renske sprong er voor mij bovenuit: door haar talent maakt ze echt kunst in plaats van de standaard beelden. Ik ben superblij met het resultaat en zou haar zo weer boeken!"

Tessa

Portfolio

"door haar talent maakt ze echt kunst in plaats van de standaard beelden."

"Wij zijn zo blij met Renske! Ze is niet alleen heel creatief met een fantastisch ook voor momenten, maar ook ontzettend lief en wordt echt een onderdeel van de dag. We hebben haar het grootste deel van de dag niet door gehad (terwijl we allebei zelf fotograaf zijn). En we zijn zo ontzettend blij met het eindresultaat. We hadden geen betere fotograaf kunnen kiezen! Dankjewel lieve Renske."

Peter & Lauri

Portfolio

"We hadden geen betere fotograaf kunnen kiezen!"

"Renske heeft echt prachtig het verhaal verteld van onze bruiloft, met veel oog voor detail en mooie beelden van onze lievelingsmensen. Als we door ons fotoboek heen bladeren voelt het net alsof we de dag herbeleven en zijn we steeds weer verrast door de mooie beelden van de dag. Zeker de investering waard!" 

Kester & Charlotte

Portfolio

"Zeker de investering waard!"

top

copyright © 2023 | renske meinema Fotografie | KVK - 57090211
gevestigd in ZWOLLE, nederland