AUTHENTICITY

/ɔːθɛnˈtɪsɪti/

noun
the courage to be yourself

margaritha

"Bijna een jaar geleden heb ik bij jou een mentorsessie gevolgd. Hoe gek het ook klinkt, door het jaar heen heb ik steeds meer gehad aan ons gesprek. Steeds weer viel er een kwartje en dacht ik terug aan wat jij mij meegaf. Hoe ik duidelijk durfde te kiezen om alleen bruiloften te fotograferen, maar ook (hoewel ik dat toen niet zag of wilde) hoe ik nu gas terug neem op momenten dat ik het nodig heb. Dan denk ik namelijk weer terug aan ons gesprek en hoe jij dat deed en zag. Er rest me nog een ding; en dat is iets doen met het maatschappelijke aspect, waarin jij mij ook tips gaf en hoe je me uitlegde hoe jij dat doet voor IJM. Hopelijk kom ik daar aan toe in dit jaar. Of volgend jaar. Ik bewonder je als fotograaf en mens."

"De sessie was zo fijn! Het was echt heerlijk om even met je te kletsen over dingen waar we tegenaan lopen in dit vak en te horen hoe jij daarmee omgaat. Ook gaf je heel goed advies waardoor ik anders ben gaan kijken naar wat ik deel op socials. Ik ging met een vol hoofd & hart en ontzettend geïnspireerd naar huis en had zoveel zin om vrij werk te gaan maken! Dus iedereen die even niet weet hoe verder te groeien; boek zeker een coachingsessie (of traject) bij Renske!"

Heidi

Ik vind het fantastisch om mensen te helpen! Na 10 jaar ervaring in de fotografie heb ik zoveel kennis en ervaring opgedaan dat ik deze kennis graag met je deel, zodat jij grote stappen kan maken in je onderneming. Ben je startende fotograaf of al een tijdje onderweg, maar heb je vragen of loop je tegen dingen aan? Ik help je graag met al deze vraagstukken. De mentorsessie is op maat gemaakt zodat ik je doelgericht verder kan helpen.
Ik bied verschillende pakketten aan. Pakketten passend bij wat jij zoekt.

Heb je interesse en wil je meer informatie? Klik op onderstaande link of stuur mij een mailtje naar info@renskemeinema.com en ik stuur je mijn brochure toe! 


vanaf 347 excl. btw

mentorsessies

Unieke & creatieve foto’s van jezelf. Voor social media, je website of persoonlijk gebruik. Ik wil je graag ontmoeten, je verhaal horen en beelden maken die bij jou passen en waarin jij jezelf herkent. We plannen een moment die voor beiden past en overleggen je wensen en mogelijkheden. De shoot is ongedwongen en relaxed. Laten we samen iets moois creëren.

vanaf 467

PORTRET

Tarieven zijn incl. btw & excl. reiskosten á 0,30t per km.

top

copyright © 2023 | renske meinema Fotografie | KVK - 57090211
gevestigd in ZWOLLE, nederland