"Someday we will find what we are looking for
or maybe we won't
maybe we will find something much greater than that."
Unknown

fashion/editorial

portret

lovers

bruiloften

categoriën

Bram & Judith

 

Via Simone van SIM Weddings kwam ik bij Bram & Judith terecht. Simone kende Judith al langer en had mij voorgesteld om hun bruiloft te fotograferen. Zodoende planden we een Skype sessie en bespraken we alle details van de bruiloft en leerden we elkaar beter kennen. Er was een klik en het enthousiasme was wederzijds. Ik mocht hun bruiloft vastleggen!
De bruiloft van Bram & Judith was klein en intiem en alles op een locatie. Van het klaarmaken tot het diner. Alles bevond zich in het New Werk Theater in Amsterdam. Wat een te gekke locatie. Strak en modern.

Het aankleden was boven op zolder waar echt fantastisch licht was. Een feest voor een fotograaf wanneer er goed natuurlijk licht is. Samen met dochtertje Liv maakte Judith zich klaar voor deze mooie en bijzondere dag. Het prachtige haar en de make-up werd gedaan door Sjardé van The Wedding Chapter. Ik heb vaker de eer gehad om samen te werken met deze dames van The Wedding Chapter. En oh wat zijn zij goed in wat ze doen! Het haar en de jurk van Judith was alsof ze uit een jaren 50 film gestapt was. Haar prachtige off shoulder jurk van Rosa Clara pastte perfect bij haar kapsel.

Na het klaarmaken was het tijd voor de eerste ontmoeting. Deze vond plaats bij de trap en de hal van het New Werk Theater. Altijd zo’n mooi moment. De spanning neemt toe en het moment dat ze elkaar voor het eerst zien, maakt mij altijd aan het glimlachen en emotioneel. Wat was Bram prachtig in zijn pak en wat een mooi intiem momentje.

De ceremonie vond plaats in een ruimte achter in het theater en werd geleid door ceremonieel spreker Jan Versteegh. Niet een onbekende voor Bram & Judith. Dus super leuk om de verhalen te horen die er over hen verteld werd. En dan het moment van de geloften. Dit vind ik altijd zo prachtig. De persoonlijke woorden, speeches & geloften. Woorden gesproken vanuit het hart.

Na de ceremonie was het tijd voor bubbels & te lekkere taart. De opluchting van het officiële gedeelte is altijd voelbaar. Er kan nu feest gevierd worden! Tussendoor sneaken wij er even tussenuit om wat foto’s te maken in het theater boven. Altijd een ontspannen momentje. Even tijd met z’n tweetjes. De rest van de dag ben je omringt door zoveel mensen dat je amper toe komt aan even een momentje samen. Ik vind het altijd super fijn om er even tussenuit te kunnen sneaken en het bruidspaar kan even ademhalen en verhalen uitwisselen.

Na de shoot, bubbles & taart is het tijd voor het diner. Bram & Judith richtte aan iedere gast een persoonlijk speech. Zo bijzonder om al je gasten persoonlijk te bedanken. Want het is ook speciaal op een dag als deze om al je dierbare familie en vrienden bij elkaar te hebben.

Lieve Bram & Judith,
dank voor jullie vertrouwen in mij als jullie fotograaf. Wat zijn jullie een ongelooflijk mooi en bijzonder stel samen. Dank voor jullie gastvrijheid en warmte.
Heel veel geluk en liefde voor jullie samen met Liv!

 

“And even when you are broken,
I will marry your pieces.”
C h r i s t o p h e r  P o i n t d e x t e r

 

Fotografie: Renske Meinema Fotografie | Visagie & haar: The Wedding Chapter
Videografie: Liefste Dag | Wedding cake: Majesteit Taart | Bloemen: A.P. Bloem | Trouwjurk: Rosa Clara | Trouwschoenen: Rachel Zoe |
Trouwpak: Oger | Trouwschoenen bruidegom: Magnanni | Trouwlocatie: New Werk Theater

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

top

copyright © 2024 | renske meinema Fotografie | KVK - 57090211 | gevestigd in ZWOLLE, nederland
trouwfotograaf, portretfotograaf en documentaire fotograaf