Josine

May 29, 2019

 

“We are not perfect human beings, nor do we have to pretend to be,
but it is necessary for us to be the best version of ourselves we can be.”
– S a t s u k i  S h i b u y a

Ik vind het heerlijk om vrij werk te doen! Ideeën die opkomen uitvoeren en in beeld brengen. Josine ken ik nog niet zo lang. We hebben elkaar ontmoet backstage bij een couture show van Edwin Oudshoorn. We hadden een leuke klik en volgenden elkaar op Instagram. Ik wilde al een lange tijd eens shoot doen in het water, met zonsondergang. Gewoon om te spelen met licht en composities. De stilte, het dromen, pure schoonheid en de natuur. Josine was perfect voor deze shoot en gelukkig was zij net als ik enthousiast over het idee. Ik zocht naar een locatie met water, zand en bos.  Zodoende belandden we bij een meertje bij de Zwarte Dennen in Punthorst. Het was een perfecte zwoele zomeravond. We hebben uren gekletst en foto’s gemaakt. Het was zo fijn om met jou te shooten Josine. Wat ben je en mooi persoon van binnen en buiten! Thanks for being my muse!

 

Categories:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Renske meinema PHOTOGRAPHY | ALL RIGHTS RESERVED | gevestigd in zwolle

privacy verklaring