Renske Meinema

fotografie

"My photography is a visual diary,
a place where I can express my feelings and emotions without restraint.
Here my heart can share its complete truths."
Unknown

Documenting Connection,
Love & Life

Publicaties

Hi! Ik ben Renske Meinema

Ik heb liefde voor en ben gefascineerd door mensen en hun persoonlijke verhaal. Ik zoek verbinding. Ik ben een reiziger. Een ontdekker. Ik ben altijd op zoek naar iets nieuws. Jouw verhaal vertellen is mijn grote passie!

Ooit kocht ik mijn eerste camera en begon ik met fotograferen in de sloppenwijken van Brazilië. Het werd een grote passie en mijn grote passie werd mijn werk. Er is zoveel te vertellen. Verhalen van hoop, liefde en ook verdriet. In alle verhalen vind je een stukje van mijzelf. 

Waardevolle herinneringen vastleggen of een visie uitdragen doe ik het allerliefst. Denk aan bruiloften, portretten, zwangerschappen, misschien ben jij wel een label of organisatie met een mooie missie? Allemaal onderwerpen die ik fascinerend vind en die bij mij passen. Laat mij jouw verhaal vertellen in datgene doen waar ik goed in ben: Beeld.

EEN DROMER, EEN BEELDDENKER MET EEN GROTE FANTASIE!

1 / 4

Elke keer dat wij samenwerken met Renske is een genot. Ze is een lief en bescheiden persoon met een fantastisch oog voor beeld & detail. Ze laat mensen tot rust komen tijdens de fotoshoots. Backstage bij onze shows is ze bijna onzichtbaar, een fly on the wall. Ze weet met een perfect gevoel voor timing het juiste moment vast te leggen. Naast dit alles is ze gewoon iemand die je er dolgraag bij wilt hebben!

"Zij weet met een perfect gevoel voor timing het juiste moment vast te leggen" 

Lieve woorden

Edwin Oudshoorn & Nick Lynch

Lieve Woorden

"Ze heeft oog voor detail en voor momenten die onmisbaar zijn als herinnering!" 

We kunnen haast niet uitleggen hoe blij en dankbaar we zijn met de foto's. Nog veel mooier dan we ooit hadden durven denken! Renske is heel getalenteerd en super fijn om erbij te hebben. Ze is lief, open, gezellig en straalt warmte uit. Dat maakt het heel prettig en fijn om samen te werken. Renske heeft ook zoveel mooie momenten vastgelegd waarbij we niet eens door hadden dat ze er was. Ze heeft oog voor detail en voor momenten die onmisbaar zijn als herinnering! We kunnen je niet genoeg bedanken lieve Renske. 

Koen & laura

2 / 4

Lieve woorden

"Ze heeft oog voor detail en voor momenten die onmisbaar zijn als herinnering!" 

Mijn shoot met Renske was onwijs fijn. We hebben een hele relaxte middag/avond gehad. De hele shoot verliep gezellig en heel natuurlijk. Dat komt ook door de fijne persoonlijkheid en interesse in mensen die Renske heeft. Ik vond het leuk om te merken hoe Renske open stond voor het verhaal achter mijn kledij, ondanks het feit dat ze er nog niet bekend mee was. Door naar mij te luisteren wist ze haar eigen input erin te verwerken. De foto's zijn prachtig geworden. Allemaal. Het was fijn werken met Renske!

nargis

3 / 4

Lieve woorden

"Met oog voor prachtige details"

Renske did it again. Ze heeft mijn zwangerschap vorig jaar fantastisch vast gelegd en nu heb ik de foto’s ontvangen van de shoot met mijn dochter van 6 maanden Sprakeloos ben ik. Ze heeft dit weer zo stijlvol gedaan. Met oog voor prachtige details. Renske is in mijn ogen echt één van Nederlands beste fotografen. De meeste kennen haar als trouw fotograaf maar ze is veel meer dan dat!

olga

4 / 4

Let's connect

Binnen twee werkdagen neem ik contact met je op. Ik zie uit naar onze samenwerking!

"Renske haar werk, prachtige beelden zag ik vaak op Instagram voorbij komen. De sfeer die zij weet te vangen in de foto's is heel natuurgetrouw en naturel, iets wat super aansluit bij het werk wat ik als goudsmid creëer. Ik heb nu twee keer met Renske mogen werken en dat was een fijne samenwerking. Er is duidelijk overleg en ze komt met goede ideeën. Er volgen daarom zeker meerdere shoots in de toekomst met Renske. Dus bij deze, Lieve Rens, Super bedankt voor de samenwerking en prachtige beelden, op naar de volgende."

Joyce

"Soms is een fotoshoot niet zomaar voor de leuk, maar heeft het veel lading. Dat had deze fotoshoot voor ons gezin. Met een brok in mijn keel kijk ik deze foto's terug. Omdat Renske de sfeer en de liefde voor mijn gezin zó mooi weet te vangen. De uitspraak 'gelukkig hebben we de foto's nog' klinkt heel simpel, maar als het plotseling dichtbij komt kunnen die foto's zo waardevol zijn. De rust, betrokkenheid en gezelligheid van Renske zijn bijzonder. Zij weet niet alleen te raken met het resultaat van de shoot, maar ook met haar persoonlijkheid. Thnx lieve Renske!"

Marjolein

Mooie woorden

DANK VOOR JE BERICHT!

top

copyright © 2024 | renske meinema Fotografie | KVK - 57090211 | gevestigd in ZWOLLE, nederland
trouwfotograaf, portretfotograaf en documentaire fotograaf

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken. Lees meer