Coaching & Mentoring

"Photography is an art of observation. It has little to do with the things you see and everything to do with the way you see them."
Elliott Erwitt

Fotografie is fantastisch! Het is zo bijzonder om momenten vast te kunnen leggen die voor jezelf of voor anderen van onschatbare waarde zijn. Juist om die momenten te blijven herinneren die je zo speciaal zijn. Maar het is niet allemaal fantastisch. Fotografie kan heel frusterend zijn. Ook ik heb mijn pieken en dalen. Momenten van euforie en tevredenheid en momenten dat ik baal, onzeker ben en het wel 100 keer heb opgegeven. Ik heb er ongelooflijk veel tijd, energie, geld, tranen, mijn hart in gestoken om te bereiken waar ik nu ben. En dit had ik nooit alleen kunnen doen. Dankzij lieve mensen om mij heen, inspiratie en hulp van andere fotografen heb ik mij kunnen ontwikkelen ontplooien op vele gebieden in dit prachtige vak. Welkom in de wereld van het ondernemerschap en in de wereld van de creatievelingen! Het hoort erbij!

Fotografie is je passie en misschien wel je werk. Je vind het fantastisch om mooie foto’s te maken, maar je loopt toch tegen allerlei dingen aan. Er komen zoveel aspecten kijken bij fotografie! Bijvoorbeeld: Je persoonlijke stijl. Hoe zorg je ervoor dat je edit consistent is? Hoe kun je het beste editen? Hoe maak je de beste selectie? Hoe lever je je foto’s het beste aan? Hoe trek je de juiste klanten? Hoe kan je met simpele dingen je fotografie of workflow verbeteren? Ik wil albums leveren maar hoe, wat en waar? Hoe zorg je voor een ontspannen shoot met een koppel of bruidspaar? Waar moet je op letten als je fotografeert? Misschien loop je vast in je werk of je creativiteit.

Mentorsessies

Misschien begin je net en ben je nog de instellingen van je camera aan het uitvogelen. Ongetwijfeld heb je een hoop vragen. En voor iedereen is dat weer verschillend en persoonlijk. Maar ik wil je heel graag helpen! 
Ik wil met jou op zoek naar jouw essentie. De reden waarom jij fotografeert. Wat vind jij belangrijk met jouw fotografie en hoe kun jij dat het beste uitdragen. Hoe ben je authentiek in deze grote zee van fotografen. 

Tijdens deze mentorsessie(s) mag je mij alles vragen. Ik ben transparant en zal je zo goed mogelijk helpen begeleiden. Ik wil samen met jou op zoek naar je eigen stijl die het beste bij je past waardoor jij uniek kan zijn in deze grote fotografie wereld.
Ik bied daarmee twee pakketten aan. Voor ieder wat wils. Zo beslis jij het beste wat jij nodig hebt.

Kortom, laat mij je helpen om je fotografie naar een hoger niveau te tillen. Investeer in jezelf en in je bedrijf! 

Liefs,

Renske

'The things you are passionate about are not random, they are your calling.'

Fabienne Fredrickson

“Renske maakt niet alleen prachtige, unieke en sfeervolle beelden, ze is ook een enorm warm persoon die luistert en je zo goed mogelijk probeert verder te helpen. Ik zelf heb enorm veel aan de mentorsessie gehad, al wat het maar om echt positief te staan tegenover mijn beelden. Nu durf ik meer aanwijzigingen te geven in functie van mooier licht. Ik let nu nog meer op mijn compositie en ook in mijn afwerking van mijn beelden ben ik gegroeid." 

“De sessie was zo fijn! Het was echt heerlijk om even met je te kletsen over dingen waar we tegenaan lopen in dit vak en te horen hoe jij daarmee om gaat. Ook had je heel goed advies waardoor ik anders ben gaan kijken naar wat ik deel op socials. Ik ging met een vol hoofd & hart en ontzettend geïnspireerd naar huis en had zoveel zin om vrij werk te gaan maken! Dus iedereen die even niet weet hoe verder te groeien; boek zeker een coachingsessie (of traject) bij Renske!”

“Renske is een persoon met heel veel liefde en passie voor fotografie, precies wat je terug ziet in haar foto's. Ze creëert een fijne, rustige, open sfeer in haar mentoring sessies en wil jou als fotograaf alle ruimte geven voor jouw vragen en groei binnen de fotografie en jouw onderneming. Ik heb onwijs veel praktische tips gehad voor mijn workflow en tegelijk hebben we het ook gehad over de passie voor fotograferen. Het gaf mij nog meer drive om mijn dromen te volgen en vertrouwen te hebben in mijzelf en alle mogelijkheden. Investeren in mentoring is heel waardevol omdat het je focus geeft en daarnaast heb ik veel 'tijd bespaard' door van haar te leren in plaats van zelf dingen uit moeten vinden. Dankjewel Renske, ik had het niet willen missen!” 

FLOOR

MARTINA

HEIDI

/ɔːθɛnˈtɪsɪti/

noun

the courage to be yourself

authenticity 

Voor de fotograaf die een flinke boost nodig heeft.

Deze sessie is superfijn om te doen voordat het seizoen begint bijvoorbeeld. Om alles even goed op een rijtje te zetten en zodat jij straks fris en vol inspiratie het nieuwe seizoen in gaat. Tijdens deze sessie mag je mij alles vragen en ik zal al mijn tips & tricks met met je delen! Voorafgaand aan de mentorsessie ontvang je een formulier waarbij ik je vragen stel, waarnaar ik een passend plan voor je opstel. Zodat jij tijdens, maar ook na de sessie aan de slag kunt. 

Inhoud sessie
 • Vragenformulier en persoonlijk ontwikkelingsplan.
 • Een dagdeel sessie van ongeveer drie á vier uur bij mij op kantoor in Zwolle. 
 • We gaan een dagdeel intensief aan de slag met de onderwerpen waar je aan wilt werken waarbij we kunnen kijken op welke gebieden jij vast loopt of wilt ontwikkelen. 
 • Ik regel lunch & lekkers.
 • Na de sessie ontvang jij een samenvatting van alles wat wij besproken hebben. 
 • Na de sessie mag je mij altijd mailen met vragen.

Investeer nu in jezelf en je onderneming!

Wat zijn de mogelijkheden?

1. Een dagdeel sessie

Voor de fotograaf die tegen kleine dingen aanloopt en concrete vragen wil behandelen.

Mijn doel is om jouw verder te helpen in je ontwikkeling en in je onderneming. Op zoek te gaan naar je eigen kleur en geluid. Je eigen authenticiteit. Want iedereen is uniek. En in deze grote wereld van fotografen is het belangrijk dat jij je eigen ding doet. Voorafgaand aan de Skypesessie of korte sessie ontvang je een formulier met specifieke vragen, zodat ik je doelgericht kan helpen. 

Inhoud coffee call
 • Vragenformulier.
 • Call/Sessie van ongeveer 1,5 uur.
 • Online.
 • We bespreken concrete onderwerpen waar jij behoefte aan hebt (denk hierbij aan editing, pricing, marketing, omgaan met licht of andere specifieke vraagstukken).
 • Je mag mij alles vragen en ik zal zo eerlijk mogelijk antwoord geven. 

2. Coffee call

297 euro excl. btw

Ik wil graag een sessie boeken!

597 euro excl. btw

Alle genoemde tarieven zijn excl. btw

Ben je op zoek naar iets anders of zou je liever een JAARTRAJECT volgen?
Stuur mij en berichtje en laten we kijken naar de mogelijkheden. Ik wil je heel graag helpen!

Heb je nog vragen, stuur mij gerust een bericht!

Dank voor je bericht!

Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op!

Volg mijn meest recente werk op Social Media

X
Renske

contact

"Making memories
with you, is my
favorite thing
to do”

J o r d y  D a n i e l

Super leuk dat je mij en mijn werk hebt gevonden en een kijkje neemt op mijn website. Ik zou je heel graag willen leren kennen en je alle informatie willen geven die je nodig hebt. 

Gaan jullie trouwen, zijn jullie benieuwd naar mijn beschikbaarheid, wil je graag mijn digitale brochure ontvangen met nog meer informatie of heb je andere vragen? Vul dan hier het contactformulier in of stuur mij een e-mail naar info@renskemeinema.com.

Ik zie er naar uit je/jullie te ontmoeten!

say hello