Fotografie illustreert de passie voor de schoonheid in deze wereld en voor mensen. Het warme ochtendlicht aan de horizon dat met de schaduwen speelt. De ogen die je aankijken, vol leven en bezieling. Het vangen van een beeld waar je hart sneller van gaat kloppen, is onbetaalbaar. Herken je het gevoel?

Het uitbrengen van Elysian presets was een lang gekoesterde wens. En nu zijn ze er! Het zijn mijn twee favoriete presets, stuk voor stuk met liefde gecreëerd om jouw inspiratie aan te wakkeren en, het belangrijkste, om jouw beelden helemaal af te maken. In deze presets komen creativiteit, sfeer en detail allemaal samen. De stijl is tijdloos. 

De warme tonen kleuren elk beeld met zachtheid en sfeer. Een lichte korrel en zachte kleuren. Het kan zelfs een gevoel van nostalgie oproepen. De herinneringen aan onvergetelijke dagen. Krachtige zwart-wit foto's. Vol contrast en simplistische elegantie.

Het editen van een beeld dat je lief is, is een creatief proces. De Elysian presets maken van het fotobewerkingsproces echt iets leuks. En het is, hoe handig, ook nog eens tijdbesparend. Met één klik is je foto getransformeerd in de Elysian-style. Goed om te weten: de presets zijn te koop voor desktop gebruik.

Ontdek wat de Elysian presets doen voor jouw fotografie!

He Creatieveling!

Ontdek nu de Elysian presets

/ɪˈlɪzɪən/

adjective
Beautiful or creative; divinely inspired; peaceful and perfect.

elysian

shop nu!

before & after

Let me show some magic!

"Na wat kleine aanpassingen, zodat het wat meer mijn stijl werd, gaf de preset mijn foto’s net dat beetje extra waar ik al een tijdje naar op zoek was. Zo ontzettend blij hiermee!!" - MEREL

Love from preset users

"Wat mij betreft een hele mooie gebalanceerde preset! Je hebt weinig aanpassing nodig om tot een mooi beeld te komen. Erg content mee!"- COR

FULL
Preset Pack

 • Download zwart-wit & kleuren preset
 • Instructie(film) & editing tips
 • Online support
• Mobiele Presets zwart-wit & kleur

€89 incl. btw

color Preset

 • Download kleuren preset
 • Instructie(film) & editing tips
 • Online support

€69 incl. btw

Shop jouw preset(s)!


Dit product kan niet worden geretourneerd omdat het om een download bestand gaat. 

FAQ

Een preset is geen onc-click-wonder. Ze compenseren nooit een minder dan ideale opnamesituatie. Het is belangrijk om je oog voor licht en compositie te oefenen en onder alle omstandigheden te leren fotograferen. Als je eenmaal een foto hebt gemaakt die je te gek vindt (gemaakt in RAW-indeling), heb je de ideale basis om te beginnen met bewerken.
Je moet een preset altijd aanpassen naar eigen wens en stijl. Het is een basis waar vanuit jij je stijl en perfecte beelden gaat creëren. In de instructies die je meegeleverd krijgt laat ik precies zien hoe ik dat doet! 

Welkom aan boord! Wanneer je de preset besteld ontvang je een download link en een video met een installation guide waarmee je snel aan de slag kunt. Middels deze video geef ik uitleg over het importeren van de preset(s) en geef ik enkele editing tips hoe je de preset optimaal kunt gebruiken en kunt instellen naar eigen smaak en wensen! Heb je vragen over de preset of installatie van de preset, stuur mij een berichtje en ik help je graag verder! Wil je meer leren over Lightroom & photo editing? Klik hier om naar het contactformulier te gaan. Ik stuur je graag meer informatie toe!

Ik adviseer altijd om in RAW-indeling te fotograferen. Hiervoor zijn deze presets ontworpen en alle voorbeeldafbeeldingen die je op deze site kunt vinden, zijn gemaakt met RAW-bestanden als basis. Als je in RAW fotografeert, zorg je ervoor dat je foto's de meeste informatie bevatten en heb je de grootste vrijheid bij het bewerken. Als je in JPEG hebt gefotografeerd, kan ik geen optimale resultaten garanderen.