My photography is a visual diary, a place where I can express my feelings and emotions without restraint. Here my heart can share it’s complete truths.
U n k n o w n

Ik heb liefde voor mensen. Ben gefascineerd door mensen en hun persoonlijke verhaal. Ik ben een reiziger. Een ontdekker. Ik vind zelden rust en ben altijd op zoek naar iets nieuws. Ik kan intens genieten van kleine dingen. Word blij van lekker eten en een goed glas wijn. Ik breng graag tijd door met vrienden om te borrelen en uren te kletsen. Maar des te meer kan ik de stiltes waarderen en vind ik het heerlijk om alleen te zijn. Ik hou van de geur van aarde na een regenbui (daar is een woord voor Petrichor). Ik geniet van het geluid van golven die op de rotsen verpletteren. De smaak van aardbeien. Het zicht van pijnbomen. Haren die wapperen in de wind. De zon die brand op mijn gezicht. The feeling of being fully alive! 

Ik hou van lachen en geniet ervan wanneer andere mensen lachen en genieten. Ik ben nuchter, niet gestructureerd en vaak doe ik maar wat. Ik laat het leven komen zoals het komt. Ik ben een sucker voor quotes & poëzie. Ik ontspan van eindeloos filmpjes en series kijken of met een goed boek in bad met teveel schuim. Ik geniet van het zonlicht dat door mijn ramen naar binnen schijnt en van het schaduwspel op de muur. Ik hou van nostalgie, oude foto's, geschiedenis en  verhalen. Ik hou ervan mij te verwonderen. Geniet van de natuur en ben dol op veldbloemen. Terschelling is my happy place!

Bovenal ben ik gek op mijn twee prachtige dochters! Het is een zegen om moeder te zijn met naast mijn zijde mijn grote steun, beste vriend en meest fantastische man, mijn echtgenoot Adrian. Fotografie maakt mij gelukkig en jullie verhaal vertellen vind ik te gek!

Ik ben sinds november 2019 Business Partner van de organisatie International Justice Mission. Wil je meer weten? Klik hier.

Samen met collega fotograaf en vriend Sjoerd Booij praten we over mijn start als fotograaf en de lessen die ik heb geleerd. Nieuwsgierig? Check deze Vodcast - "Mijn start als fotograaf en de lessen die ik heb geleerd" Over mij

Neem contact op

Een dromer, een beelddenker met een grote fantasie! 

Sweet Words

"Renske was the perfect photographer for our wedding. She was warm, kind, listened to everything we wanted and gave us exactly that on the day. I highly recommend her for any memorable moments and would use her again in future. Absolutely wonderful!"

Jan & MWende

A lovely couple from Kenia celebrating their love in Amsterdam.

"Wat zijn wij dankbaar dat Renske onze bruiloft wilde vastleggen! Met ontzettend veel liefde, zorg, rust & gevoel heeft ze ons sprookje in het bos vereeuwigd. Met waanzinnig veel oog voor detail heeft Renske onze liefde weten te vangen en bijna tastbaar gemaakt. Door haar warme en ontspannen persoonlijkheid stelde ze ons direct op ons gemak, met haar enorme talent wist ze iedere keer perfect gebruik te maken van het natuurlijke decor en met haar gevoel heeft ze intieme, soms vluchtige, liefdevolle momenten prachtig zichtbaar gemaakt. De dag voelde voor ons als een fantastische droom en zo voelen de foto's van Renske ook. Lieve Renske, bedankt!!"

Bart & Bianca

Met liefde voor de natuur en zoveel liefde voor elkaar vierden zij de liefde in het bos.

lieve woorden

"Zo zo zo zo mooi! Zoveel energie, liefde, emotie, vriendschap, gevoel en alles en meer zie je in de foto's. Zo prachtig! Ik kijk er nog elke dag naar. Zoooo mooi! We hebben een prachtig mooie dag gehad en dat zie je in each en every foto. Zijn er suuuuuper blij mee! Zoveel materiaal ook, zoveel mooiheid! Dankje dankje dankje dankje!"

Duncan & Elle

Hij uit Engeland, zij uit Nederland, woonachtig in New York. Zij vierden de liefde in Amsterdam.

lieve woorden

"We absolutely loved the images from our wedding and looked at the moment severe times in a row. You have such a gift capturing moments that usually go unnoticed. So thank you very much. we are so happy that we hired you as our wedding photographer and am super happy with the memories you captured for us. THANK YOU!!"

dan & tabea

Kind and lovely people from Germany. Traveling and working world wide. They celebrated love in Cologne.

lieve woorden

"We hebben gelachen, gehuild, herkend en enorm genoten van elke foto met zijn eigen verhaal. Wat een prachtige serie heb je er van gemaakt. Wat vertelt het veel en wat heb je ALLES op een prachtige manier weten vast te leggen. Onvoorstelbaar hoe getalenteerd je bent. We zijn je uit de grond van ons hart echt eeuwig dankbaar voor deze prachtige herinnering. Het is echt van onschatbare waarde voor ons." 

HENK & WIANDA

Een weekend bruiloft in de Ardennen met je favoriete en liefste vrienden en familie. Dansen tot de zon op komt.

lieve woorden

Wij hadden ons geen betere keus kunnen voorstellen wat betreft de fotografie van ons huwelijk. Renske is een fijn persoon waar we ons goed bij voelden om ook de kleinste en kwetsbare momenten mee te delen op onze dag. De manier waarop ze alles heeft vastgelegd, ontroerd ons nog steeds wanneer wij door de beelden heen gaan, het is voor ons van onschatbare waarde.’

Bram & Judith

Een intieme en relaxte bruiloft in Amsterdam.

lieve woorden

Toen een van onze beste vriendinnen ging trouwen, wisten we al: Renske wordt later onze fotografe. We hadden het geluk haar dus al eerder aan het werk te zien. Al viel dat niet zo op, want Renske kan zich heel goed onopvallend overal doorheen bewegen. We waren heel benieuwd naar het gevoel van 'gefotografeerd' worden. Het was allemaal zo natuurlijk en ongedwongen. Ze liet ons gewoon onszelf zijn, maar door haar ervaring gaf ze de juiste aanwijzingen voor dynamische foto's; een beetje stoeien, grapjes maken met elkaar. Gewoon, zoals we zijn. We hebben waanzinnig mooie foto's gekregen (echt, héél mooi) en kijken onwijs uit naar het album. We raden Renske aan zoals we nog nooit iemand hebben aangeraden. :) Renske, nogmaals: ONWIJS BEDANKT.

Tom & Sanne

Deze liefde was meant to be!

lieve woorden

M I J N S T I J L
Puur, verhalend, dromerig, intiem, relaxed, persoonlijk, romantisch en natuurlijk. Het vastleggen van connecties tussen mensen, emoties en met oog voor detail. Belangrijke elementen als licht & composities zie je terug in mijn beelden. Ik wil voor jullie herinneringen maken die jullie nog lang zullen koesteren. 

F O T O G R A F I E
Liefde voor nostalgie. Niet het perfecte plaatje, maar het imperfecte perfecte plaatje. Een sfeerimpressie van jullie trouwdag. Jullie unieke verhaal, the one of kind romance. Het moment dat jullie elkaar voor het eerst in de ogen kijken en niet kunnen stoppen met glimlachen. Samen het avontuur tegemoet gaan. 


Intiem, dromerig,
puur, tijdloos

Liefs,
Renske

The nobles art is that of making others happy.
P. T.  B a r n u m

Stijl & Fotografie

Ik wordt zo blij van bruiloften die puur en echt zijn. Bruiloften die liefdevol, intiem en persoonlijk zijn, met een traan en een lach. Ik hou van details, een warme sfeer, emoties, gezelligheid met vrienden en familie die jullie zo dierbaar zijn. Het draait tenslotte allemaal om jullie! Ik wil jullie verhaal vertellen met de liefste en leukste mensen die belangrijk zijn voor jullie. 

Spreekt mijn stijl en werkwijze jullie aan, dan zijn wij misschien een goeie match! Vul het contact formulier in bij CONTACT en ik stuur jullie graag mijn online brochure toe met uitgebreide informatie. 

Ik zie ernaar uit jullie te ontmoeten!


© Renske meinema PHOTOGRAPHY | ALL RIGHTS RESERVED | gevestigd in zwolle

privacy verklaring