Een dromer, een beelddenker met een grote fantasie! Ik heb liefde voor mensen. Ben gefascineerd door mensen en hun persoonlijke verhaal. Ik ben een reiziger. Een ontdekker. Ik vind zelden rust en ben altijd op zoek naar iets nieuws. Ik kan intens genieten van kleine dingen. Word blij van lekker eten en een goed glas wijn. Ik breng graag tijd door met vrienden om te borrelen en uren te kletsen. Maar des te meer kan ik de stiltes waarderen en vind ik het heerlijk om alleen te zijn. Ik hou van de geur van aarde na een regenbui (daar is een woord voor Petrichor). Ik geniet van het geluid van golven die op de rotsen verpletteren. De smaak van aardbeien. Het zicht van pijnbomen. Haren die wapperen in de wind. De zon die brand op mijn gezicht. The feeling of being fully alive! 

Ik hou van lachen en geniet ervan wanneer andere mensen lachen en genieten. Ik ben nuchter, niet gestructureerd en vaak doe ik maar wat. Ik laat het leven komen zoals het komt. Ik ben een sucker voor quotes & poëzie. Ik ontspan van eindeloos filmpjes en series kijken of met een goed boek in bad met teveel schuim. Ik geniet van het zonlicht dat door mijn ramen naar binnen schijnt en van het schaduwspel op de muur. Ik hou van nostalgie, oude foto's, geschiedenis en  verhalen. Ik hou ervan mij te verwonderen. Geniet van de natuur en ben dol op veldbloemen. Terschelling is my happy place!

Bovenal ben ik gek op mijn twee prachtige dochters! Het is een zegen om moeder te zijn met naast mijn zijde mijn grote steun, beste vriend en meest fantastische man. Fotografie maakt mij gelukkig en jullie verhaal vertellen vind ik te gek!

Over mij

Neem contact op

Photos: Personal iPhone shots & Vier De Liefde Fotografie & Amanda Drost

“My photography is a visual diary, a place where I can express my feelings and emotions without restraint. Here my heart can share it’s complete truths."
U n k n o w n

Ik ben sinds november 2019 Business Partner van de organisatie International Justice Mission.
Wil je meer weten? Klik hier of op het logo.

Zoveel liefde en vreugde die je een warm gevoel geeft van binnen en de dag nog mooier maakt. De wind die wappert door je haren, waardoor je nog even diep adem haalt en denkt: gaat deze dag maar nooit voorbij. Vol van geluk dansen jullie de sterren van de hemel. Dit was een prachtige dag, misschien wel de mooiste van je leven! 

Ik wordt zo blij van bruiloften die puur en echt zijn. Bruiloften die liefdevol, intiem en persoonlijk zijn, met een traan en een lach. Ik hou van details, een warme sfeer, emoties, gezelligheid met vrienden en familie die jullie zo dierbaar zijn. Het draait tenslotte allemaal om jullie! Ik wil jullie verhaal vertellen met de liefste en leukste mensen die belangrijk zijn voor jullie. 

Spreekt mijn stijl en werkwijze jullie aan, dan zijn wij misschien een goeie match! Vul het contact formulier in bij CONTACT en ik stuur jullie graag mijn online brochure toe met uitgebreide informatie. 

Ik zie ernaar uit jullie te ontmoeten!


M I J N S T I J L
Puur, verhalend, dromerig, intiem, relaxed, persoonlijk, romantisch en natuurlijk. Het vastleggen van connecties tussen mensen, emoties en met oog voor detail. Belangrijke elementen als licht & composities zie je terug in mijn beelden. Ik wil voor jullie herinneringen maken die jullie nog lang zullen koesteren. 

F O T O G R A F I E
Liefde voor nostalgie. Niet het perfecte plaatje, maar het imperfecte perfecte plaatje. Een sfeerimpressie van jullie trouwdag. Jullie unieke verhaal, the one of kind romance. Het moment dat jullie elkaar voor het eerst in de ogen kijken en niet kunnen stoppen met glimlachen. Samen het avontuur tegemoet gaan. 

Jullie trouwdag. Een dag waar jullie lang naar uit hebben gekeken, hard voor hebben gespaard. Met zorg jullie locatie(s), pak, jurk, schoenen, bloemen, uitnodigingen uitgekozen. De uitnodigingen zijn verstuurd. De grote dag is aangebroken. Jullie knijpen elkaar nog even in de handen, is dit echt? Hij geef nog even een kus op je voorhoofd en bevestigd, dit is echt! Al die lieve vrienden en familie op een plek om samen met jullie de liefde te vieren. Je moeder die je een knipoog geeft vol van trots. De geur van de bloemen die jullie zorgvuldig hebben uitgekozen en de ruimte kleuren. Het jawoord en de kus die deze prachtige dag bezegelen. De champagne en te lekkere taart waar je liefst twee stukjes van wilt eten. De mooie woorden van de speeches van jullie vrienden en familie. De herinneringen die worden opgerakeld en je doen lachen. 

Intiem, dromerig, puur, tijdloos

Liefs,
Renske

"The nobles art is that of making others happy."
P. T.  B a r n u m

"Renske was the perfect photographer for our wedding. She was warm, kind, listened to everything we wanted and gave us exactly that on the day. I highly recommend her for any memorable moments and would use her again in future. Absolutely wonderful!"

jan & mwende

A lovely couple from Kenia celebrating their love in Amsterdam.

lieve woorden

volgende

"Wat zijn wij dankbaar dat Renske onze bruiloft wilde vastleggen! Met ontzettend veel liefde, zorg, rust & gevoel heeft ze ons sprookje in het bos vereeuwigd. Met waanzinnig veel oog voor detail heeft Renske onze liefde weten te vangen en bijna tastbaar gemaakt. Door haar warme en ontspannen persoonlijkheid stelde ze ons direct op ons gemak, met haar enorme talent wist ze iedere keer perfect gebruik te maken van het natuurlijke decor en met haar gevoel heeft ze intieme, soms vluchtige, liefdevolle momenten prachtig zichtbaar gemaakt. De dag voelde voor ons als een fantastische droom en zo voelen de foto's van Renske ook. Lieve Renske, bedankt!!"

Bart & Bianca

Met liefde voor de natuur en zoveel liefde voor elkaar vierden zij de liefde in het bos.

volgende

vorige

"Zo zo zo zo mooi! Zoveel energie, liefde, emotie, vriendschap, gevoel en alles en meer zie je in de foto's. Zo prachtig! Ik kijk er nog elke dag naar. Zoooo mooi! We hebben een prachtig mooie dag gehad en dat zie je in each en every foto. Zijn er suuuuuper blij mee! Zoveel materiaal ook, zoveel mooiheid! Dankje dankje dankje dankje!"

duncan & elle

Hij uit Engeland, zij uit Nederland, woonachtig in New York. Zij vierden de liefde in Amsterdam.

volgende

vorige

"We absolutely loved the images from our wedding and looked at the moment severe times in a row. You have such a gift capturing moments that usually go unnoticed. So thank you very much. we are so happy that we hired you as our wedding photographer and am super happy with the memories you captured for us. THANK YOU!!"

dan & tabea

Kind and lovely people from Germany. Traveling and working world wide. They celebrated love in Cologne.

volgende

vorige

"We hebben gelachen, gehuild, herkend en enorm genoten van elke foto met zijn eigen verhaal. Wat een prachtige serie heb je er van gemaakt. Wat vertelt het veel en wat heb je ALLES op een prachtige manier weten vast te leggen. Onvoorstelbaar hoe getalenteerd je bent. We zijn je uit de grond van ons hart echt eeuwig dankbaar voor deze prachtige herinnering. Het is echt van onschatbare waarde voor ons." 

henk & wianda

Een weekend bruiloft in de Ardennen met je favoriete en liefste vrienden en familie. Dansen tot de zon op komt.

volgende

vorige

"Wat een waanzinnige foto’s heb je gemaakt. Dit is echt meer en mooier dan we ons voor hadden kunnen stellen. Dierbaar voor altijd, ongelooflijk veel dank daarvoor."

Meinte & Aline

Een intieme bruiloft met hun twee mooie zoontjes, lieve vrienden en familie en een kleintje op komst. 

vorige

Let's be friends!

Volg mij op @renskemeinema

All the pretty on the daily check mijn instagram account voor mijn meest recente werk.

privacyverklaring

cookies

© 2019 RENSKE MEINEMA | fotograaf gevestigd in zwolle | INFO@RENSKEMEINEMA.COM |  Bruiloften - couples - Editorials - portretten