Couples & portretten

Een reportage kost 395 euro excl. reiskosten. De reportage duurt 1-1,5 uur, waarbij we alle tijd nemen om relaxed foto's te maken op een fijne plek.
Jullie ontvangen minimaal 25-30 bewerkte foto's in hoge en lage resolutie. Een persoonlijke online gallery waar je de foto's kunt downloaden in hoge resolutie. De levertijd van de foto’s bedraagt 2-4 weken.

Prijzen starten vanaf 1895 euro* voor 5 uur fotografie incl. een mini luxe trouwalbum. 
Wil je meer informatie, weten of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum? Ik stuur jullie graag mijn digitale brochure toe met uitgebreide informatie. Vul het contactformulier in of stuur mij een mailtje met details over jullie bruiloft naar info@renskemeinema.com. Ik zie er naar uit jullie te ontmoeten en te leren kennen en alles te horen over jullie trouwdag!

Bruiloften

1895,-

395,-

tarieven

Yes please, ik wil meer informatie!

klik hier

Trouwen in het buitenland

Ja, ik doe ook bruiloften in het buitenland! Een beperkt aantal per jaar. Het is een mooie combinatie van twee van mijn grote passies: Reizen & Fotografie! Voor mijn werk heb ik al verschillende prachtige plekken mogen zien. Heb je interesse en wil je meer informatie hierover, stuur mij dan een mailtje naar info@renskemeinema.com en vertel mij alles over jullie trouwdag!

Let's be friends!

 check mijn Instagram account voor mijn meest recente werk.

All the pretty on the daily

copyright © 2020 RENSKE MEINEMA fotografie | fotograaf gevestigd in Zwolle | INFO@RENSKEMEINEMA.COM

privacy verklaring