Duncan & Elle

July 15, 2019

Duncan & Elle, wat een mooi en lief stel. Hij Engels en zij Nederlands living the dream in the Big Apple – New York!
Wat een heerlijke dag was dit. Met een intiem gezelschap de liefde vieren. Lachen, eten, drinken. Het was echt een feest om deze bruiloft vast te leggen. Alles op een locatie in een oude Hangar aan het water in Amsterdam.
Het was een relaxte en perfecte dag met een Internationaal gezelschap. Ik blijf het altijd bijzonder vinden dat je bruiloft al je lieve familie en vrienden samen brengt. Overal vandaan en allemaal gereisd om getuige te zijn en te proosten op de liefde!

Lieve Duncan & Elle, thank you so much for letting me be a part of your special day! It was a blast!

“Difficult roads often lead to beautiful destinations.
The best is yet to come.”
Z i g  Z i g l a r

Fotografie: Renske Meinema | Trouwlocatie: Hangar Amsterdam | Trouwjurk: Handgemaakt en zelf ontworpen met zijde en embroidery uit India | Trouwschoenen: Balenciaga | Accessoires bruid: Naturae Design | Trouwpak: Sandro | Bruidstaart: Zinas Bakery |

 

Categories:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Renske meinema PHOTOGRAPHY | ALL RIGHTS RESERVED | gevestigd in zwolle

privacy verklaring