Melvin & Laurianne

June 5, 2018

 

Ohh wat was dit een mooie en bijzondere bruiloft! Mijn eerste keer in Oostenrijk, überhaupt. Hoe tof en bijzonder om een heel weekend de liefde te vieren met twee mensen die de liefde met elkaar en hun dierbaren willen delen op een prachtige en idyllische plek in Oostenrijk. Een intieme bruiloft, met veel gelach, tranen, liefde, biertjes, champagne, lederhosen, prachtige speeches, knetterend haardvuur en zo’n ontspannen sfeer.  
Vanaf het eerste moment van contact met Laurianne was er gelijk een klik. We konden lachen, kletsen alsof we elkaar al heel lang kenden. Een klik met het bruidspaar is zo belangrijk voor mij en niet alleen voor mij, maar ook voor het bruidspaar. Je trekt een heel weekend, in dit geval, met elkaar op. Dus dan moet het ook gewoon goed voelen. En die klik was er van beiden kanten. Wat een ontzettend relaxed, open, lief en toegewijd stel. Zo bijzonder om daar op mijn manier getuige van te mogen zijn. 
Ik ben niet iemand van de woorden, maar ik laat de beelden graag voor zich spreken. 
Lieve Mel & Lau, onwijs veel dank voor jullie vertrouwen, gastvrijheid en liefde!

“You’re the kind of soul anyone would be lucky to be with.
And you don’t even know it. The great ones never do.”
A d r i a n  M i c h a e l

 

Fotografie: Renske Meinema Fotografie | Visagie & haar: The Wedding Chapter
Trouwjurk: Valentini Spose, Bloomfeld | Trouwschoenen: Louboutin | Trouwpak: Khrktr | Trouwlocatie: Landgut Moserhof (Oostenrijk)

 

Categories:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Renske meinema PHOTOGRAPHY | ALL RIGHTS RESERVED | gevestigd in zwolle

privacy verklaring