Jan Willem & Judith

June 17, 2017

JW+J-238

 

Oh, waar te beginnen om te vertellen over deze bruiloft. Twee bijzondere en mooie mensen. Van binnen en van buiten. Onze eerste ontmoeting was dan ook relaxed, gemoedelijk, vanzelfsprekend en super gezellig. We hadden gelijk een toffe klik. Dit kon niet anders dan een mooie bruiloft worden!

Het was een prachtige dag met veel liefde voor elkaar, van familie en vrienden. Super relaxed en ontspannen. Tijd genoeg voor hapjes, drankjes en taartjes met de belangrijkste en leukste mensen om je heen. Ze trouwden in Winssen op een prachtige locatie In De Kas. Een ware lust voor het oog. De details waren subtiel maar prachtig.

Ook al was ik de bruidsfotograaf, ik voelde me ook echt een gast van de dag. Ik heb genoten van het begin tot het eind. Het fotograferen was een feestje!

Lieve Jan Willem en Judith, jullie zijn bijzonderen en mooie mensen. Heel veel liefs, geluk en zegen voor jullie! Bedankt voor jullie vertrouwen en liefde!

“& then I met you,
& slowly
but all at once
my whole world began
to change.”
R . M .  B r o d e r i c k

Fotografie: Renske Meinema Fotografie | Videografie: Wilco van Meppelen | Visagie & haar: Bodine Metz
Trouwjurk: Maggi Sottero | Trouwpak: Dominee Baardmans | Trouwlocatie: Indekas Winssen
Bloemen: Bloemsierkunst Valentijn | Bruidstaart: SÜSS gebak

 

Jan Willem & Judith 1 Jan Willem & Judith 2 Jan Willem & Judith 3 Jan Willem & Judith 4 Jan Willem & Judith 5 Jan Willem & Judith 6 Jan Willem & Judith 7 Jan Willem & Judith 8 bruiloft-jan-willem-judith-indekas-winssenJan Willem & Judith 10 Jan Willem & Judith 11

Categories:

  1. Pien says:

    Wauw… die foto van opa en kleinkind !! Bijzonder en prachtig vastgelegd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Renske meinema PHOTOGRAPHY | ALL RIGHTS RESERVED | gevestigd in zwolle

privacy verklaring